Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

Blog

DivinoEspressioni / Uncategorized  / Φρεσκοαλεσμένος Καφές του Divino Espressioni

Φρεσκοαλεσμένος Καφές του Divino Espressioni

   Για όσους δε μας ξέρετε, ήρθε η ώρα να μας γνωρίσετε! Το Divino Espressioni είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ξεκίνησε από τον πατέρα με πολύ αγάπη και εμπειρία στο κόσμο του καφέ. Στη πορεία εντάχθηκαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας στην υπέροχη καθημερινότητα αυτού του κόσμου παίρνοντας ,παράλληλα, πτυχία στον τομέα του barista αλλά το πιο σημαντικό μαθαίνοντας δίπλα στον καλύτερο. 

   Με την αγάπη του για τον καφέ ο πατέρας της οικογένειας ταξίδεψε στην Ιταλία αρκετές φορές, με σκοπό να γνωρίσει στον πυρήνα του ,ακόμα καλύτερα, τις ιδιαιτερότητες του πιο γνωστού ροφήματος . Εκεί, μετά από αναζήτηση βρήκε τη γεύση και το blend που ήθελε ο ίδιος να έχει στο δικό του χαρμάνι. Έτσι έφερε στη Λάρισα τους κόκκους καφέ από τα σημεία του κόσμου που επέλεξε γευστικά και δημιούργησε το Divino espressioni. 

  Το χαρμάνι μας είναι 100% Arabica, μια ξεχωριστή συνταγή ποικιλίας Supremo προέλευσης από την Γουατεμάλα και την Κόστα Ρίκα. Ψήνεται και συσκευάζεται στο νομό της Λάρισας χωρίς προσθήκη αζώτου στη συσκευασία ούτε με διαδικασία κατάψυξης. Με αυτό τον τρόπο επιλέγουμε να μην αλλοιώνουμε την εξαιρετική ποιότητα του καφέ μας και σας δίνουμε την ευκαιρία κατανάλωσης ενός εξαιρετικά φρέσκου καφέ. Η γεύση του εσπρέσο μας σύμφωνα με τον τροχό της γεύσης προσανατολίζεται στη κατηγορία της μαύρης σοκολάτας σε συνδυασμό με μια έντονη οξύτητα , μιας κομψής και επίμονης επίγευσης.

   Πέραν όμως του καφέ πακέτου στο κατάστημα μας ,επίσης, θα βρείτε καφέ αλεσμένο σε συσκευασία για να πάρετε μαζί σας στο σπίτι σας για να εξελίξετε τις δικές σας δεξιότητες ενός barista.

No Comments

Post a Comment